15. Sanayi Kongresi “Başka Türlü Mümkün: Sürdürülebilir Gelecek için Dönüşümü Birlikte Tasarlama

7 Aralık 2021 Tarihinde Haliç Kongre Merkezi’nde İstanbul Sanayi Odası ev sahipliğinde “Başka Türlü Mümkün: SÜRDÜRÜLEBİLİR GELECEK İÇİN DÖNÜŞÜMÜ BİRLİKTE TASARLAMAKtemasıyla 15. Sanayi Kongresi gerçekleştirilecektir.

Kongre’de; Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Çözümler Ağı Başkanı Prof. JEFFREY SACHS ve sürdürülebilir iş ve sürdürülebilir sermaye alanındaki çalışmalarıyla tanınan, Thinkers50 üyesi, G20, G7 ve COP23'ün uluslararası sesi, ödüllü yazar MARGA HOEK konuk konuşmacı olarak söz alacaklar.

Sanayide sürdürülebilir dönüşümün ele alınacağı PANEL’ler, temiz üretim, dijitalleşme, işin geleceği ve sürdürülebilir finans başlıklarında SERBEST KÜRSÜ ÇALIŞTAYLARI ve sürdürülebilirlik performans göstergeleri, kurumsal karbon ayak izi, enerji verimliliği, inovasyon konularında SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK 101 EĞİTİMLERİ’nin yer alacağı 15. Sanayi Kongresi’ne detaylı bilgi için  www.iso.org.tr/sanayi-kongresi linkini ziyaret edebilirsiniz.

Kongreye katılmak için İstanbul Sanayi Odası, 15. Sanayi Kongresi 2021 (iso.org.tr) linkinden kayıt olunabilmektedir.