TOBB-MEDEFİ Yeşil Mutabakat Konferansı

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Fransız İş Dünyası Hareketi Uluslararası Birimi (MEDEF Inernational) işbirliğinde, 14 Eylül 2021 Salı günü saat:16.00-17.30 saatleri arasında “Türk-fransız Kaynak Verimliliği ve Teknolojide Ortaklıklar: Türkiye Sanayisinde Gelişmiş Rekabet Gücüne Doğru Ortak Bir Yol” konulu TOBB-MEDEF Yeşil Mutabakat Konferansı düzenlenecektir.

Türk ve Fransız şirketlerin CO2 emisyonu sorununu birlikte ele alınacak, yeşil bir Türkiye endüstri için ilgili uzmanların ve iş dünyası temsilcilerinin know-how ve çözüm yolları tartışılacaktır.

Toplantıda Türkçe-Fransızca tercüme hizmeti verilmekte olup, toplantıya ilişkin taslak program ve form aşağıda sunulmaktadır. Konferansa katılım formlarının en geç 8 Eylül Çarşamba günü mesai bitimine kadar seda.gedik@tobb.org.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Taslak Program İçin Tıklayınız.

Katılım Formu İçin Tıklayınız.