Workshop: Marka İtibari İçin Yerelleştirmenin Önemi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 17.02.2020 tarihinde Odamıza gönderilen yazı ile 18 Şubat 2020 tarihinde, 13:30-16:00 saatleri arasında, "Marka ltibarı İçin Yerelleştirmenin Önemi" konulu bir workshop düzenleneceği belirtilerek, toplantı kapsamında aşağıdaki konuların ele alınacağı iletilmektedir:

-        Uluslararası marka-müşteri etkileşimlerinin önemli unsurlarından Localization (Yerelleştirme) ve Foreignization (Yabancılaştırma) nedir?

-        Marka itibarı açısından dilbilgisel doğruluk çalışmaları

-        Çeviri dünyasının geleceği olarak görülen Machine Translation (Makine Çevirisi) sürecine nasıl uyum sağlanır ve maliyetlerinizi azaltmak için makine çevirisini nasıl kullanabilirsiniz?

-        Makine Çevirisi için ilk aşama olan Translation Memory (Çeviri Belleği) nedir ve böyle bir belleğe sahip olmak neden sizin için gereklidir?

Workshop’a katılım ücretsiz olup, katılımcıların kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Bilgi & Kayıt: Hilal Akyıldırım

hilal.akyildirim@dtr-ihk.de; T: +90 (212) 363 05 00

Yer: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sosyal Tesisler Şefik Tokat Salonu Adres: Dumlupınar Bul. No: 252 Çankaya/ANKARA

Gereğini bilgilerinize sunarız.

İlgi yazı için tıklayınız.

Haberler, basın duyuruları ve etkinliklerden ilk sizin haberiniz olsun. E-bülten listemize kaydolun.