Başkan İsmail Uğur ICC Başkan Yardımcılığına Seçildi

Dünyanın en büyük iş örgütü Milletlerarası Ticaret Odası’ nın (ICC), 7 Şubat Cuma günü TOBB İstanbul Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen 59. Seçimli Genel Kurulu’ nda, Türkiye Milli Komitesi Başkan Yardımcılığına Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur seçildi.

6-7 Mart tarihleri arasında Türkiye’de toplanacak ICC Yönetim Kurulu’nun bünyesinde Standard and Poor’s‘ u bulunduran McGraw Hill’in CEO’su Harold McGraw, Rothschild’in Avrupa Başkan Yardımcısı Gerard Worms, Katar TSO Başkanı Mohammad Al-Thani, Bank of China Aviation’ın Yönetim Kurulu Başkanı Yanling Zhang, Hindistan’ın lider iş gruplarından biri olan Bharti Girişim’in Kurucusu ve Başkanı Sunil Mittal gibi birçok iş dünyası lideri bulunmaktadır.