Başkan İsmail Uğur ICC Başkan Yardımcılığına Seçildi

Dünyanın en büyük iş örgütü Milletlerarası Ticaret Odası’ nın (ICC), 7 Şubat Cuma günü TOBB İstanbul Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen 59. Seçimli Genel Kurulu’ nda, Türkiye Milli Komitesi Başkan Yardımcılığına Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur seçildi.

6-7 Mart tarihleri arasında Türkiye’de toplanacak ICC Yönetim Kurulu’nun bünyesinde Standard and Poor’s‘ u bulunduran McGraw Hill’in CEO’su Harold McGraw, Rothschild’in Avrupa Başkan Yardımcısı Gerard Worms, Katar TSO Başkanı Mohammad Al-Thani, Bank of China Aviation’ın Yönetim Kurulu Başkanı Yanling Zhang, Hindistan’ın lider iş gruplarından biri olan Bharti Girişim’in Kurucusu ve Başkanı Sunil Mittal gibi birçok iş dünyası lideri bulunmaktadır.

Haberler, basın duyuruları ve etkinliklerden ilk sizin haberiniz olsun. E-bülten listemize kaydolun.