Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Katılımlarıyla Balıkesir Ekonomi Ödülleri Törenimizi Gerçekleştirdik

2015 Yılı Balıkesir Ekonomi Ödülleri törenimizi 15 Mart 2015 Pazar günü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN, Sağlık Bakanımız Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Orman ve Su İşleri Bakanı Profesör Dr.Veysel Eroğlu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Cumhurbaşkanı Danışmanı ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Binali Yıldırım, Balıkesir Milletvekillerimiz Tülay Babuşçu, Ali Aydınlıoğlu, Cemal Öztaylan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Uğur, Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Fahri Ermişler, üst düzey protokol misafirlerimiz, İl Kurum Müdürlerimiz ve değerli üyelerimizin katılımlarıyla gerçekleştirdik.

Ödül törenimizde yüksek düzey gelir vergisi ve kurumlar vergisi ödeyen, SGK pirimi ödeyen, yüksek düzey ihracat yapan, İSO ilk 1000 kuruluş arasına girmeye hak kazanan iş adamlarımıza ödüller verildi.

Balıkesir Ekonomi Ödülleri 2015 Kitapçığı Lütfen Tıklayınız

Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Uğur’un Tören Konuşması Lütfen Tıklayınız