Gönen Ticaret Odası ve Borsası’nı Ziyaret Ettik

2014 yılının ilk meclis toplantısını meclis başkanımız Hakan Özdamar ve yönetim kurulu başkanımız İsmail Uğur başkanlığında Gönen’de; Gönen Ticaret Odası toplantı salonunda gerçekleştirdik.

Seri toplantı ve etkinlikleriyle merkez il ve ilçedeki tüm üyelerimize ulaşmayı ve Oda ile olan ilişkilerini kuvvetlendirmeyi hedefleyen Sanayi Odamız 2014 yılının ilk meclis toplantısını Gönen’de gerçekleştirdi. Toplantıda gündem konularının görüşülmesinin ardından Sanayi Odası genel sekreter yardımcısı Engin Akyüz tarafından 04.09.2013 tarihli ve 28755 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren ve 28 Şubat 2014 tarihine kadar müracaatı gereken Tartı Aletleri Muayene Yönetmeliği hakkında meclis üyelerimize bilgi verildi. Ardından bölgedeki üyelerimiz ile bir araya gelmek üzere Gönen Yıldız Otel’e geçildi.