PRODEXPO 2015 FUARI HK.

Sayın Üyemiz, İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliğince Odamıza iletilen ilgide kayıtlı yazıda belirtildiği üzere, 9-13 Şubat 2015 tarihleri arasında, Moskova/Rusya Federasyonu’nda düzenlenecek olan “Prodexpo Uluslararası Gıda, İçecek ve Gıda Hammaddeleri Fuarı’nın Türkiye milli katılım Organizasyonu İİB Genel Sekreterliğince gerçekleştirilecektir.

Prodexpo Uluslararası Gıda, İçecek ve Gıda Hammaddeleri Fuarı bu sene 22. kez düzenlenecek  olup söz konusu fuarda süt ve süt ürünleri, alkollü ve alkolsüz içecekler, soslar ve baharatlar et, kümes hayvanları mamulleri , unlu mamuller, bakliyat ve hububat ve bunun gibi gıda ürünleri, ayrıca gıda ambalaj ürünleri sergilenecektir. Bahse konu fuara başvurmak isteyen üyelerimiz, 12 Eylül 2014 Cuma günü mesai bitimine kadar İİB Genel Sekreterliğine başvuru yapmak zorundadırlar. Başvuru Formu ve detaylı bilgiler bu yazının ekinde burada sunulmuştur.  Ayrıca ilgilenen üyelerimiz FuarlarTanıtımve Dış İlişkiler Şubesi’nden SnAyşe Ekinci- veya Sn. Özen Hancı ile irtibata geçebilirler.

Tel: 0212-4540689-4540747
Fax: 0212-4540501-02
e-mail: fuar@iib.org.tr

Saygılarımızla bilgilerinize duyurulur.

Ekler için tıklayınız…..

Haberler, basın duyuruları ve etkinliklerden ilk sizin haberiniz olsun. E-bülten listemize kaydolun.