Bandırma, Gönen, Erdek, Manyas ve Marmara ilçelerimizdeki üyelerimiz ile bir araya geldik

Ekonomist Erkin Şahinöz konuğumuz oldu

Image

Ekonimist Erkin Şahinöz'ün sunumlarıyla“Küresel Piyasaların Değerlendirilmesi,Finansal Okur-Yazarlık ve Blok Zincir”konularını içeren konferansımız Bandırma, Gönen, Erdek, Manyas ve Marmara ilçelerimizdeki üyelerimizin katılımlarıyla 23 Mart 2022 Çarşamba günü Bandırma Grand Asya Hotel'de gerçekleşti. Toplantıya Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanımız, Bandırma Ticaret Odası ile Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanları, Odamız, Balıkesir Ticaret Odası ve İlçe Odalarımızın Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldılar. Güncel Ekonomik konular ile Rusya-Ukrayna Savaşı konularına da değinen Erkin Şahinöz toplantı bitiminde üyelerimizin sorularını yanıtladı. Yönetim Kurulu Başkanımız Nazmi Yarış ve Meclis Başkanımız Ergin Birgül'ün Sayın Şahinöz'e katılımları anısına plaket takdiminin ardından konferansımız sona erdi.