Meslek Yüksek Okullarında Mesleki Eğitim Formu

Odamız ve Balıkesir Üniversitesi işbirliğinde 05.12.2019 tarihinde Fen Edebiyat Fakültesi konferans salonunda “Meslek Yüksek Okullarında Mesleki Eğitim” konulu konferans gerçekleştirildi.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü İlter Kuş, Yönetim Kurulu Başkanımız Hasan Ali Eğinlioğlu, Yard.Doç.Dr. Ender Yönet, Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Kula, Organize Sanayi Bölge Müdürü Mesut Eray ve Beksan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bekki’nin konuşmacı olarak katıldığı konferansta, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Balıkesir Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ferhan Şensoy, Balıkesir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Erdoğmuş, Odamız Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Niyazi Eğinlioğlu, Bagiad Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Bilcanlı’da panele katılanlar arasındaydı.

Öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen konferansta konuşmacı olan Yönetim Kurulu Başkanımız Hasan Ali Eğinlioğlu, mesleki eğitim ve üniversite-sanayi işbirliği hakkında görüşlerini paylaştı.