TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Sanayi Odamızı Ziyaret Etti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 4 Mayıs 2019 Cumartesi günü Balıkesir Sanayi Odamızı ziyaret ederek, Başkan Hasan Ali Eğinlioğlu, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Meclis Üyelerimiz ile bir araya geldi.

Rifat Hisarcıklıoğlu ziyarette yaptığı açıklamada, Balıkesir'e her geldiğinde moral aldığını ve gittiği diğer yerlerde Balıkesir'i örnek verdiğini söyledi.

Balıkesir Sanayi Odası'nın 5 yıldızlı akredite bir oda olduğunu anımsatan Hisarcıklıoğlu, "Bu yıldızlamayı ben vermiyorum. Uluslararası bir kuruluş yapıyor. Paris, Londra, Berlin odaları üyelerine hangi standartta hizmet veriyorsa Balıkesir Sanayi Odamda minimum aynı standartta hizmet veriyor" şeklinde konuştu.

Meclis üyelerimiz ve ardından il-ilçe Oda/Borsa yönetim kurulu başkanları ile bir toplantı yapan Rifat Hisarcıklıoğlu, Odalarımız ve Borsalarımızın talep ve dileklerini dinledi.