• +90 (266) 281 11 80
  • ENGLISH

Balıkesir Sanayi Odası

Menu mobile
BSO
  • ANA SAYFA
  • HAKKIMIZDA
    • Tarihçemiz
    • Vizyonumuz
    • Misyonumuz
    • Kalite ve Hizmet Politikalarımız
    • Stratejik Plan
    • Organizasyon Yapısı
    • Kurumsal Kimlik
  • KURUMSAL
    • Yönetim Kurulu
    • Oda Meclisi
    • Disiplin Kurulu
    • TOBB Delegeleri
    • Meslek Komiteleri
    • Genç Girişimciler İl İcra Kurulu
  • BİRİMLER
    • Genel Sekreterlik
    • Sicil ve İdari İşler Servisi
    • Sanayi Servisi
    • Muhasebe Servisi
    • Destek ve Hizmet Servisi
  • ÜYELİK
    • Sanayici Tanımı
    • Yükümlülükler
    • Avantajlar
    • Üye Ol / Üyelik İşlemleri
  • HİZMETLER
    • Kapasite Raporu
    • Yerli Malı Belgesi
    • Ekspertiz Raporları
    • Fiili Sarfiyat Belgesi
    • Mücbir Sebep Belgesi
    • Türk Malı Belgesi
    • Onay Hizmetleri
    • İş Makinesi Tescil
    • Fire-Zayiat-Randıman Oranları
    • Hakem ve Bilirkişi Raporları
    • Online Hizmetler
    • ARAŞTIRMA VE RAPORLAR
    • Ülke Raporları
    • Fuarlar
  • İLETİŞİM
    • Bize Ulaşın
    • Bilgi Edinme
    • Banka Hesap Bilgileri
ENGLISH
  • ARAMA
  • Ana Sayfa
  • Hizmetlerimiz
  • Fire Zayiat Randıman Oranları
  • 2- Et-Balık-Meyve ve Sebze Sanayi Fire-Zayiat-Randıman Oranları

2- Et-Balık-Meyve ve Sebze Sanayi Fire-Zayiat-Randıman Oranları

  • Salamura Siyah Zeytin, Salamura Yeşil Zeytin, Sele Zeytini, Dolgulu Zeytin, Zeytin Ezmesi, Çekirdeksiz Zeytin ile İlgili Fire Oranları ve Zeytinin işlenerek mamul hale getirilip ambalajlandıktan sonra meydana gelebilecek fire ve zayiat oranları (20 Temmuz 2010 Tarih, 2009-2012 / 77 Sayılı Yönetim Kurulu Kararı)
  • Domates Salçasında Fire ve Zayiat (22 Aralık 1999 Tarihli Meclis Toplantı Kararı, 1999-2003 / 02 / 5. Madde)
  • Bitkisel Yağlı Taze Hamsi Balığı Konservesinde Fire ve Zayiat Oranları (22 Aralık 1999 Tarihli Meclis toplantı Kararı, 1999-2003 /02/ 5.Madde)
  • Piliç Entegre Kesim Tesisleri (22 Aralık 1999 Tarihli Meclis Toplantı Kararı, 1999-2003/ 02/ 5.Madde)
  • Kesilmiş Piliçlerin Şoklanıp, Nakledilip, Satılmasında Fire (22 Aralık 1999 tarihli Meclis Toplantı Kararı, 1999-2003 / 02 / 5 Madde)


Fire Zayiat Randıman Oranları

  • 1- Madencilik ve İstihraç Sanayi Fire-Zayiat-Randıman Oranları
  • 2- Et-Balık-Meyve ve Sebze Sanayi Fire-Zayiat-Randıman Oranları
  • 3- Zeytinyağı-Bitkisel Hamyağ Sanayi Fire-Zayiat-Randıman Oranları
  • 4- Süt Ürünleri Sanayi Fire-Zayiat-Randıman Oranları
  • 5- Un ve Çeltik Sanayi Fire-Zayiat-Randıman Oranları
  • 6- Muhtelif Gıda Maddeleri Sanayi Fire-Zayiat-Randıman Oranları
  • 7- Yem-İçecek ve Tütün Sanayi Fire-Zayiat-Randıman Oranları
  • 8- Tekstil-Giyim ve Deri Sanayi Fire-Zayiat-Randıman Oranları

Balıkesir Sanayi Odası

+90 266 281 11 80 bso@bso.org.tr

Balıkesir Sanayi Odası

Organize Sanayi Bölgesi,7.Cadde No:3/C
Altıeylül, BALIKESİR/TÜRKİYE
+90 266 281 11 80
+90 266 281 11 89

Takip edin

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Hakkında

  • Tarihçemiz
  • Vizyonumuz
  • Misyonumuz
  • Kalite ve Hizmet Politikamız

Kurullar

  • Yönetim Kurulu
  • Oda Meclisi
  • Disiplin Kurulu
  • TOBB Delegeleri

Bilgi

  • Genel Sekreterlik
  • Sicil ve İdari İşler Servisi
  • Sanayi Servisi
  • Muhasebe Servisi
  • Destek ve Hizmet Servisi
Tüm Hakları Balıkesir Sanayi Odası'na aittir. © 2018 Gizlilik ve Hukuki Şartlar | KVKK Aydınlatma Metni designed and coded by eXemedia.net