+90 (266) 281 11 80
ENGLISH
Balıkesir Sanayi Odası
Menu mobile
ANA SAYFA
HAKKIMIZDA
Tarihçemiz
Vizyonumuz
Misyonumuz
Kalite ve Hizmet Politikalarımız
Stratejik Plan
Organizasyon Yapısı
Kurumsal Kimlik
KURUMSAL
Yönetim Kurulu
Oda Meclisi
Disiplin Kurulu
TOBB Delegeleri
Meslek Komiteleri
Genç Girişimciler İl İcra Kurulu
BİRİMLER
Genel Sekreterlik
Sicil ve İdari İşler Servisi
Sanayi Servisi
Muhasebe Servisi
Destek ve Hizmet Servisi
ÜYELİK
Sanayici Tanımı
Yükümlülükler
Avantajlar
Üye Ol / Üyelik İşlemleri
HİZMETLER
Kapasite Raporu
Yerli Malı Belgesi
Ekspertiz Raporları
Fiili Sarfiyat Belgesi
Su İhtiyaç Belgesi
Dahilde işlem İzin Belgesi Kapama
Geçici İthalat Belgesi
Geçici İhracat Belgesi
Ekspertiz Raporu
Mücbir Sebep Belgesi
Türk Malı Belgesi
İmalat Yeterlilik Belgesi
İmalatçı Belgesi
Onay Hizmetleri
İş Makinesi Tescil
Fire-Zayiat-Randıman Oranları
Hakem ve Bilirkişi Raporları
Online Hizmetler
ARAŞTIRMA VE RAPORLAR
Ülke Raporları
Fuarlar
İLETİŞİM
Bize Ulaşın
Bilgi Edinme
Banka Hesap Bilgileri
ENGLISH
ARAMA
Ana Sayfa
Hizmetlerimiz
Fire Zayiat Randıman Oranları
2- Et-Balık-Meyve ve Sebze Sanayi Fire-Zayiat-Randıman Oranları
2- Et-Balık-Meyve ve Sebze Sanayi Fire-Zayiat-Randıman Oranları
Salamura Siyah Zeytin, Salamura Yeşil Zeytin, Sele Zeytini, Dolgulu Zeytin, Zeytin Ezmesi, Çekirdeksiz Zeytin ile İlgili Fire Oranları ve Zeytinin işlenerek mamul hale getirilip ambalajlandıktan sonra meydana gelebilecek fire ve zayiat oranları (20 Temmuz 2010 Tarih, 2009-2012 / 77 Sayılı Yönetim Kurulu Kararı)
Domates Salçasında Fire ve Zayiat (22 Aralık 1999 Tarihli Meclis Toplantı Kararı, 1999-2003 / 02 / 5. Madde)
Bitkisel Yağlı Taze Hamsi Balığı Konservesinde Fire ve Zayiat Oranları (22 Aralık 1999 Tarihli Meclis toplantı Kararı, 1999-2003 /02/ 5.Madde)
Piliç Entegre Kesim Tesisleri (22 Aralık 1999 Tarihli Meclis Toplantı Kararı, 1999-2003/ 02/ 5.Madde)
Kesilmiş Piliçlerin Şoklanıp, Nakledilip, Satılmasında Fire (22 Aralık 1999 tarihli Meclis Toplantı Kararı, 1999-2003 / 02 / 5 Madde)